Dekogifts-woonaccessoires

woonaccessoires woondecoraties

Dubout Kattenbeeldjes

Kijk hier de moederpoes eens trots lopen achter de kinderwagen.Ze heeft al haar kittens in de wagen gelegd.

naar de website

Leuke Kattenbeeldjes

Wat zijn deze kattenbeeldjes van Dubout toch schattig.Hier ziet U de moederpoes met drie kittens.

naar de website

Placemats Chihuahua

Een set van vier handige harde placemats met een afbeelding van twee kleine hondjes.Harde placemats zijn erg handig in gebruik en makkelijk schoon te maken met een natte doek.

naar de website

Badkamerset

Een mooi en sfeervol driedelig badkamerset van het romantische woonmerk Clayre & Eef.Deze set is van keramiek en lekker betaalbaar.Ook erg leuk om als cadeau te geven.

naar de website

Kaketoe

Kijk eens naar de mooie grote snavel van deze metalen vogel.Het is een decoratie-beeld voor in de tuin of binnen in huis.

naar de website

Placemats Koe

Op deze afbeelding ziet U een prachtige grote imposante Zwitserse koe.Het betreft hier vier harde placemats met een dun laagje kurk aan de onderzijde.

naar de website

Twee Hartjes

Een mooi verzilverd duo fotolijstje met twee hartjes.Tussen de twee hartjes is een vlinder aangebracht ter extra decoratie.Het is een leuk en romantisch fotolijstje die U cadeau kan geven.

naar de website

Woonlinks

Olifant slurf Omhoog

Een leuk beeld voor een verzamelaar van olifantenbeelden.Het is een beeld gemaakt van oud ijzer en is netjes met de hand beschilderd in moderne kleuren.

naar de website

Linkpartners

Hippie Camper

Een leuke metalen wanddecoratie in de vorm van een hippe camper.

naar de website

Pasfoto Lijstje

Dit leuke lijstje is bedoeld om twee pasfoto,s in te doen van uw kleinkinderen.Zet het lijstje op de kast of het dressoir.

naar de website

Masai Echtpaar

Een prachtig decoratiebeeld van een Afrikaans echtpaar.Het is een echtpaar van het Masaivolk. Deze mensen zijn vaak te herkennen aan de mooie kleurrijke kleding en traditionele uitbundige sieraden.

naar de website

Dobermann

Een hondenbeeldje van een dobermann.Het decoratieve beeldje is netjes met de hand beschilderd in de kleuren zwart en bruin.Een erg leuk beeldje om cadeau te geven.

naar de website

Zittende Dame

Een erg leuk en opvallend beeldje van een dame in witte jurk met een kruik op haar hoofd.Let eens op de mooie aparte grote zilverkleurige oorhangers.

naar de website

Heilig Beeldje

Een leuk beeldje safety in prayer.Het is een bronskleurig klein beeldje van twaalf centimeter hoog.

naar de website

Lijst met Bloemenrand

Deze prachtige fotolijst is voorzien van een sierrand vol met verschillende soorten bloemen.Het is een zeer decoratieve lijst welke ook nog eens verzilverd is.Het lijstje past perfect is een landelijk ingericht interieur.

naar de website

Staande Uil

Een heel leuk en opvallend decoratiebeeld in de vorm van een metalen uil.Let eens op de mooie moderne fantasiekleuren.

naar de website

Pomme-Pidou spaarpot

Een leuke spaarpot van pomme pidou gemaakt van keramiek.Het is ook gelijk een decoratief hondenbeeldje met mooie kleuren.

naar de website

Love

Een leuke metalen wanddecoratie of ook wel welkomstbord genoemd van het romantische Nederlandse woonmerk Clayre & Eef.

naar de website

Wanddecoratie Ovaal

Een klein model metalen wanddecoratie in een ovalen vorm.

naar de website

Voederbak

Een mooie gietijzeren voederbak of drinkbak voor in de tuin.Dit exemplaar is vervaardigd uit gietijzer.

naar de website

Kapstok Gietijzer

Een leuke decoratieve kapstok met drie haken.Het is een klein model gemaakt van gietijzer.

naar de website

Lijst voor 9 Foto,s

Een leuke grote fotolijst geschikt voor negen kleine foto,s.Doe hier de foto,s in van de familie en zet de lijst op een kast of op het dressoir.

naar de website

Klein Lijstje

Een lief leuk klein fotolijstje met een vlinderrand als versiering.

naar de website

Decoratief Beeld

Een prachtig decoratief beeld van een masai-vrouw met haar kind.Let eens op de mooie traditionele kleding en de mooie sieraden.

naar de website

Lijst met Vogels

De lijst van dit fotolijstje heeft een paar vogels aan de bovenkant ter decoratie.Het is een zwaar verzilverde lijst met een landelijk karakter.

naar de website

Zilverkleurig Lijstje

Een mooi opvallende fotolijst met een brede zilverkleurige sierrand.De rand bestaat uit vier rijen zilverkleurige cirkeltjes.

naar de website

lijst met hartjes

Een prachtig romantisch uitziend fotolijstje met een rijkelijk versierde rand.Aan de sierrand zijn een aantal hartjes aangebracht met witte steentjes.

naar de website

Ovale Lijst

Een prachtige ovalen fotolijst met een gekartelde rand.Dit ouderwets uitziende lijstje heeft een gekartelde rand en is geschikt voor een foto van 13 X 18 centimeter.

naar de website

Deense Dog

Een behoorlijk groot beeldje van een hele grote hond.Het is een decoratiebeeld van een Deense Dog.

naar de website

Masai met kinderen

Een mooi gekleurd decoratiebeeld van een Afrikaanse vrouw met twee kinderen.Het is een leuk en lekker goedkoop beeldje en ook erg geschikt om cadeau te geven.

naar de website

Drie Poezen op Muur

Kijk deze drie poezen eens netjes naast elkaar zitten op de stenen muur.Het is een decoratie-beeldje uit de serie van Albert Dubout

naar de website

Harde Placemats

Dit is een set van vier harde placemats.De achterkant van deze placemats zijn voorzien van een dun laagje kurk zodat de placemat goed op zijn plaats blijft liggen met het eten.

naar de website

3D Wanddecoratie

Een bijzondere 3D metalen wanddecoratie met al even bijzondere kleuren.Het is een abstracte decoratie geschikt voor een modern interieur.

naar de website

Westi Decoratiebeeldje

Een heel goed nagemaakt hondenbeeldje van een Westi.Het is een liggende hond met een riem in zijn bek.

naar de website

Wanddecoratie Klaprozen

Een leuke fleurige wanddecoratie in de vorm van een aantal mooi gekeurde klaprozen.Deze wanddecoratie is gemaakt van gerecycled metaal.

naar de website

Met Bloemenrand

Een zwaar verzilverde fotolijst met een uitbundige rand met bloemen.Het is een sfeervol fotolijstje met een landelijk uiterlijk.

naar de website

fotolijst voor 10 X 15 CM

Let U eens heel goed op deze prachtig gedecoreerde verzilverde rand van deze Clayre & Eef fotolijst.De lijst heeft een paar bloemen met strass-steentjes ter decoratie.

naar de website

Ophanghaak

Een prachtig glimmende ophanghaak met een kop van een steenbok als decoratie.

naar de website

Kapstok Paard

Een leuk model gietijzeren kapstok met een decoratieve afbeelding van een paard.

naar de website

Kattenbeeldje

Een leuk en vooral decoratief beeld van een zittende kat.Het is een metaal beeldje welke geheel met de hand is gemaakt.Dit kattenbeeldje past het beste in een modern interieur.

naar de website

Decoratie

Een leuke decoratie in de vorm van een beeldje.Het is een beeldje van een zittende vrouw met kruik.Let eens goed op de traditionele sieraden van deze vrouw.Het is een mooi en goedkoop decoratiebeeld uit de webwinkel van Dekogifts.

naar de website

Muurdecoratie aan Ketting

Een ijzeren muurdecoratie met de tekst home.Deze muurdecoratie hangt aan een ketting en dient eigenlijk als welkomstbord

naar de website

Presse Papier

Een mooie ronde glazen bol met kleine luchtbelletjes in het glas.De presse papier is hoofdzakelijk rood van kleur en leuk om aan iemand cadeau te geven.

naar de website

Twee Vogels

Zoals bekend heeft Dekogifts ook een assortiment dierenbeeldjes en andere decoratiebeeldjes.Hier ziet U een beeldje van metaal met twee vogeltjes op een tak.

naar de website

Mooie Decoratie

Een mooie decoratie voor aan de muur gemaakt van ijzer.De decoratie is grijs van kleur en heb een 3D uiterlijk.

naar de website

Drie Pups

Deze leuke afbeelding van drie pups op een rijtje staat afgebeeld op een set van vier harde placemats.Bestel deze placemats of kiest een set placemats met een andere leuke afbeelding.

naar de website

Olifantenbeeld

Een prachtig handgemaakt olifantenbeeld.Het beeld is gemaakt van gerecycled metaal en is beschilderd met felle moderne kleuren.

naar de website

Teckel Spaarpot

Een prachtig decoratief beeldje als spaarpot.Het is een beeldje van een teckel met een decoratieve print.Het beeld is gemaakt van keramiek.

naar de website

Drie hoefijzers

Een kapstok bestaande uit drie aan elkaar bevestigde hoefijzers van verchroomd metaal.

naar de website

Deurklopper

Een mooie gietijzeren deurklopper in de vorm van een hoefijzer.

naar de website

IJzeren muurdecoratie

Een mooie en gezellige ijzeren muurdecoratie met de tekst welcome.

naar de website

Lijst met Roosjes

Een mooie landelijk uitziende fotolijst met een romantisch versierde rand.Aan de bovenkant van de lijst zijn drie roosjes aangebracht.

naar de website

Vierkant met Strass

Een mooi vierkant fotolijstje met een rijkelijk versierde rand.Er kan een foto in van 6 X 6 centimeter.

naar de website

Drieluik Lijstje

Een drieluik fotolijst met ovalen vensters.De kleur van deze lijst lijkt op oud zilver en bovenop de lijst zijn drie engeltje aangebracht.Het is een leuk en decoratief lijstje met een ouderwets gezellig uiterlijk.

naar de website

Duo Fotolijst

Een prachtig Clayre & Eef duo fotolijstje met een gekartelde rand.De kleur van dit lijstje in oud wit.Zet dit dubbele fotolijstje op de kast of op het dressoir.

naar de website

Lijst van 15 X 20 CM

Een mooie grote Clayre & Eef fotolijst met een gekartelde rand.De rand van deze lijst is 15 X 20 centimeter.De kleur van de lijst lijkt een beetje op oud zilver.

naar de website

Hondenbeeldje

Een bijzonder leuk en apart hondenbeeldje.Het decoratieve beeldje is geheel met de hand gemaakt.Hiervoor is gerecycled ijzer gebruikt.Het hondenbeeldje past het beste in een modern interieur.

naar de website

Rand met Vlinders

Deze zwaar verzilverde fotolijst heeft een prachtige sierrand vol met vlinders.In deze lijst past een foto van 10 X 15 centimeter.

naar de website

Lijst met strikje

Een heel erg leuk en decoratief fotolijstje met een strikje aan de bovenkant van het lijstje.Het lijstje zit vol met kleine glinsterende strass-steentjes.

naar de website

Pink kleur lijstje

Een mooi en heel opvallend fotolijstje geschikt voor een kleine vierkante foto.Het lijstje heeft een afmeting van 12 X 12 centimeter.De rand van dit fotolijstje is rijkelijk versierd.

naar de website